29-31 жовтня 2024Україна, Київ, МВЦ, 1 павільйон

UA

29-31 жовтня 2024Україна, Київ, МВЦ, 1 павільйон

UA

ТОВ«Куховар» - це компанія, що створює тренди

ТОВ«Куховар» - це компанія, що створює тренди

У 2018 першими в Україні та у світі розпочали промисловий випуск вермішелі швидкого приготування з використанням соняшникової олії 🌻. До них усі виробники використовували для обсмаження пальмову й виробництво на соняшниковій вважали неможливим, але у 2021 Nestle запускає Мівіну на соняшниковій, пізніше Маревен Фуд, почав робити мікс пальмової/соняшникової. Всі наступні нові виробники в Україні вже тільки на соняшниковій.

У 2022 стартувало унікальне інноваційне виробництво не смаженої, сушеної вермішелі швидкого приготування без використання будь-яких олій, тільки борошно, вода і технологія. Без барвників, консервантів — колір і смак натуральний, безглютенова рисова, пшоняна, гречана, кукурудзяна, пшоняно- кукурудзяна, вівсяна вермішель, що на смак та вигляд — класичні макарони, але не потребує тривалого приготування на вогні, достатньо залити окропом і зачекати 5-6 хв. Класичні макарони нашвидкуруч!

🤩 Чекайте нових трендів від ТОВ «Куховар»...

Власні бренди ™️: Golden Dragon, Куховар, Локша, Skorovarka, Rooltick.

🌐 www.kuhovar.com

📍 Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

🎫 Реєстрація вже відкрита: worldfood.com.ua/registration

Вартість квитка - 300 грн.

☝️ Для керівників та менеджерів із закупівель мереж супермаркетів і магазинів, кафе та ресторанів, регіональних/національних дистриб’юторів продуктів харчування вхід БЕЗКОШТОВНИЙ за умови попередньої реєстрації за посиланням 🌐 my.pe.com.ua у WorldFood Business Connect та отримання підтвердження від менеджера ✅.