29-31 жовтня 2024Україна, Київ, МВЦ, 1 павільйон

UA

29-31 жовтня 2024Україна, Київ, МВЦ, 1 павільйон

UA

1-3 листопада 2023 - дати, коли виставка WorldFood Ukraine збере всіх food-професіоналів!

1-3 листопада 2023 - дати, коли виставка WorldFood Ukraine збере всіх food-професіоналів!

Місце: Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15, павільйон 1АТут ви не просто оглянете актуальні новинки, а й зустрінете круті бізнес-можливості. WorldFood Ukraine - це не просто виставка, а діловий бенкет для тих, хто шукає нові ідеї, продукцію та партнерів.

Реєстрація вже відкрита: worldfood.com.ua/registration

Цього року ми вводимо платний квиток на WorldFood Ukraine, і ось чому:

Для професіоналів: ми запрошуємо лише тих, хто вже працює в продовольчому та гастробізнесі або розпочинає новий бізнес в цій сфері.

Зосередженість на бізнесі: виставка створена для презентації нової продукції, рішень та інновацій. Ми прагнемо створити ідеальне середовище для розвитку українського бізнесу.

Наша виставка – захід В2В формату для професіоналів food-індустрії. WorldFood Ukraine ніколи не була і не буде продуктовим ярмарком.Вартість квитка до 1 вересня - 150 грн, опісля та в дні проведення виставки - 300 грн.

Для керівників та менеджерів із закупівель мереж супермаркетів і магазинів, кафе та ресторанів, регіональних/національних дистриб’юторів продуктів харчування вхід БЕЗКОШТОВНИЙ за умови попередньої реєстрації за посиланням https://my.pe.com.ua у WorldFood Business Connect та отримання підтвердження від менеджера  

.