29-31 жовтня 2024Україна, Київ, МВЦ, 1 павільйон

UA

29-31 жовтня 2024Україна, Київ, МВЦ, 1 павільйон

UA

UCare. Українські продукти на полицях супермаркетів зі всього світу

UCare. Українські продукти на полицях супермаркетів зі всього світу

Ucare by FoodTech Shelf — проєкт, що допомагає налагодити зв'язки українських виробників продуктів харчування з ритейлерами в Європі та США. UCARE ставить собі за мету стати «містком» між ними, створюючи в закордонних супермаркетах спеціальні «українські полиці». Це ініціатива, яка не просто допомагає експортувати українські товари, а й відкриває Україну світові та підтримує нашу економіку в умовах воєнного стану.

Своїми цілями автори проєкту називають недопущення світової продуктової кризи та підтримку економіки України, яка страждає від агресії Російської Федерації. Окрім того, ініціатори UCARE заявляють, що своїм проєктом хочуть віддячити всьому світу за підтримку українців у війні, познайомивши зі своїми товарами і тим, яким насправді є "смак України". 

UCARE працює практично з будь-якими продовольчими товарами тривалого зберігання (від 6 місяців) та доданою вартістю (не сировинні). Продукція повинна бути вироблена в Україні та привабливо упакована, має відповідати вимогам США та ЄС.  Ну і звісно, потрібно мати достатні виробничі потужності для експорту товару за кордон.

Що отримують виробники:

●     Можливість бути представленими у найбільших роздрібних мережах по всьому світу на спеціальних «українських полицях»

●     Швидкий вихід на закордонні ринки та можливість вести угоди з торговими партнерами зі всього світу, розміщуючи торги на міжнародній торговій платформі www.foodtechshelf.com

●     Сприяння в аналізі попиту, логістиці, сертифікації, локалізації, кастомізації в ЄС та США. Сприяння у фінансуванні та масштабуванні виробництва в Україні

●     Розвиток власного бізнесу та економіки України.

Які умови участі у проєкті:

●     Ваші товари виготовляються на території України

●     Якість товарів відповідає нормам ЄС і США

●     Готовность до підготовки документів для експорту

●     Достатні виробничі потужності для експорту

Для того, аби працювати з UCARE, потрібно залишити заявку на сайті проекту або написати повідомлення на адресу електронної пошти: partners@ucare.foodtechshelf.com.