29-31 жовтня 2024Україна, Київ, МВЦ, 1 павільйон

UA

29-31 жовтня 2024Україна, Київ, МВЦ, 1 павільйон

UA

Трекао запрошує до стенда компанії!

Трекао запрошує до стенда компанії!

Олександр Бойченко, директор компанії Трекао, запрошує до стенда компанії!Команда створила новий стандарт смаку та задоволення від какао, починаючи саме від боба!

Стартували з імпорту преміальних какао-продуктів та виробництва шоколадних напоїв під власним брендом WOW CACAO. Сьогодні професійна лінійка какао-порошків та гарячих шоколадів добре відома багатьом закладам HORECA, а роздрібна лінійка в зручному форматі вже доступна багатьом споживачам.

Наступним етапом протягом 2021 року став пошук ароматичних какао-бобів з унікальних тропічних теруарів та вибір професійного обладнання для крафтового обсмажування какао-бобів. І вже починаючи з серпня 2022 року, вони самі відбирають, обсмажують та подрібнюють теруарні какао-боби з унікальними смаками та ароматами!

Трекао завжди працюють над створенням інноваційних продуктів, які з великим задоволенням регулярно презентують своїм партнерам і споживачам!Завжди на зв’язку, раді вашим зверненням та відкриті до співпраці!

https://wowcacao.ua

1-3 листопада 2023 - дати, коли виставка WorldFood Ukraine збере всіх food-професіоналів!

Місце: Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

Реєстрація вже відкрита: worldfood.com.ua/registration

Вартість квитка - 300 грн.

Для керівників та менеджерів із закупівель мереж супермаркетів і магазинів, кафе та ресторанів, регіональних/національних дистриб’юторів продуктів харчування вхід БЕЗКОШТОВНИЙ за умови попередньої реєстрації за посиланням https://my.pe.com.ua у WorldFood Business Connect та отримання підтвердження від менеджера.