29-31 жовтня 2024Україна, Київ, МВЦ, 1 павільйон

UA

29-31 жовтня 2024Україна, Київ, МВЦ, 1 павільйон

UA

ТОВ «МОНЖАР» на WorldFood Ukraine

ТОВ «МОНЖАР» на WorldFood Ukraine

Популярність одних дитячих образів швидко змінюється іншими. Це стимулює нас кожен день, кожну годину, кожну хвилину створювати щось особливе. Продукція від «МОНЖАР» є не лише смачною, але й вражаючою як зовні, так і зсередини. Дизайнерські вироби створюються з урахуванням найновіших тенденцій у світі кондитерського мистецтва, гармонійно поєднуючи красу та смак. Такі вироби не тільки радують смакові рецептори, а й підкреслюють високий рівень українського виробництва для якого дитяче щастя є пріоритетом у створені нових видів продукції.

☝️ Використовуючи тільки найкращі інгредієнти та інноваційні технології, компанія створює трендові смакові комбінації, що задовольняють, і навіть перевершують очікування, наших клієнтів. «МОНЖАР» завжди відкриті до нових ідей та розробки унікальних продуктів 😉.

🌐 https://monzhar.com.ua

📍 Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

🎫 Реєстрація вже відкрита: worldfood.com.ua/registration

Вартість квитка - 300 грн.

☝️ Для керівників та менеджерів із закупівель мереж супермаркетів і магазинів, кафе та ресторанів, регіональних/національних дистриб’юторів продуктів харчування вхід БЕЗКОШТОВНИЙ за умови попередньої реєстрації за посиланням 🌐 my.pe.com.ua у WorldFood Business Connect та отримання підтвердження від менеджера ✅.