29-31 жовтня 2024Україна, Київ, МВЦ, 1 павільйон

UA

29-31 жовтня 2024Україна, Київ, МВЦ, 1 павільйон

UA

ТОВ

ТОВ "Хвилясті" - це крафтове виробництво снеків.

Підприємство виробляє грінки ТМ "ХВИЛЯСТІ" та вергуни ТМ "ВЕРГОСИ". Компанія випускає найширший асортимент житньо-пшеничних грінок в Україні, а "ВЕРГОСИ", на нашу думку компанії - це наша історична спадщина.

🤔 Вони задали собі питання: «чому італійські грісіні знає весь світ, а українські вергуни залишаються в минулому ❓». Зареєстрували торгову марку "ВЕРГОСИ" і впровадили виробництво вергунів зі шести смаками.

Протягом п'яти років вибудовувалася філософія крафтового виробництва бренду "ХВИЛЯСТІ". Вся продукція на сьогодні виготовлена за ДСТУ, наразі представлена в українському ритейлі в 17 областях, як в гуртовій так і в роздрібній торгівлі. Компанія представлена в соціальних мережах і працює на онлайн маркетплейсах. На сьогодні має досить велику аудиторію в інстаграм (понад 80 тис. підписників). 🙏Вірить в Україну та працює на ПЕРЕМОГУ 🇺🇦.

🌐 https://hvylyasti.com

📍 Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

🎫 Реєстрація вже відкрита: worldfood.com.ua/registration

Вартість квитка - 300 грн.

☝️ Для керівників та менеджерів із закупівель мереж супермаркетів і магазинів, кафе та ресторанів, регіональних/національних дистриб’юторів продуктів харчування вхід БЕЗКОШТОВНИЙ за умови попередньої реєстрації за посиланням 🌐 my.pe.com.ua у WorldFood Business Connect та отримання підтвердження від менеджера ✅.