29-31 жовтня 2024Україна, Київ, МВЦ, 1 павільйон

UA

29-31 жовтня 2024Україна, Київ, МВЦ, 1 павільйон

UA

Кондитерська фабрика «Меркурій» – провідний виробник широкого асортименту льодяників на паличці.

Кондитерська фабрика «Меркурій» – провідний виробник широкого асортименту льодяників на паличці.

Фабрика розташована в Черкаській області в місті Сміла. Виробництво льодяників розпочато у 1999 році під ТМ «Roks». В 2017 році підприємство сертифіковане відповідно до міжнародних стандартів якості та безпеки продуктів харчування, а саме IFS Food Version 6.1, та BRCGS-Global standard for food Safety Issue 8. Що засвідчує високу якість нашої продукції та дозволила збільшити обсяг експорту.

Льодяники ТМ «Roks» виробляються на основі високоякісної сировини – цукру та патоки українського походження, з додаванням натуральних барвників і ароматизаторів, без синтетичних домішок. Асортимент підприємства складає більше ніж 170 видів льодяників. Деякі із них не мають аналогів на ринку України. Значну частину в асортименті займає продукція handmade. Карамель, що виготовлена руками майстрів-спеціалістів, є унікальною.

Підприємство випускає також льодяники на основі цукрозамінників – сорбіту та ізомальту. Сьогодні льодяники ТМ «Roks» експортуються до 20 країн світу. Експлуатація сучасного обладнання, чітке дотримання рецептури, використання виключно високоякісної сировини та матеріалів є запорукою головних переваг торгової марки «Roks».

🌐 https://roks.ua

📍 Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

🎫 Реєстрація вже відкрита: worldfood.com.ua/registration

Вартість квитка - 300 грн.

☝️ Для керівників та менеджерів із закупівель мереж супермаркетів і магазинів, кафе та ресторанів, регіональних/національних дистриб’юторів продуктів харчування вхід БЕЗКОШТОВНИЙ за умови попередньої реєстрації за посиланням 🌐 my.pe.com.ua у WorldFood Business Connect та отримання підтвердження від менеджера ✅.