Лист для підтвердження підписки відправлений на вашу пошту
Зміна бізнес процесів – етапи реалізації
Створення нових продуктів
Перекваліфікація спеціалістів інших галузей
Внутрішнє навчання персоналу
Практичні кейси реалізованих програм змін в діючих бізнесах
Адаптація сервісу та послуг для «особливих клієнтів»
Співпраця бізнесу з організаціями для «особливих людей»
Дискусійна панель з практичними реалізованими кейсами
Соціальна складова бізнесу
Грантова та державна підтримка бізнесу
10:00-10:15
Вітальна кава, вільне спілкування гостей
10:30-11:00
Петро Савич Підприємець, бізнес-консультант, сертифікований бізнес-тренер.Громадський діяч. Ведучий тренінгів по комунікаціям. Ініціатор проекту по адаптації ветеранів.Тема: Міфи про ветеранів. Як бізнес може вплинути на адаптацію в суспільстві - базові правила взаємодії та комунікації з ветеранами в житті і бізнесі.
11:00-11:30
Наталія ШадрінаCEO Good bread from good peopleТема: Good bread from good people. Люди, які можуть вас здивувати.
11:30-12:00
Оксана ОліферчукСтарший викладач кафедри технології харчування Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», м.Київ. Членкиня ГО Українська ресторанна асоціація. Має12 років досвіду викладацької роботи зі студентами з інклюзивнісю.Тема: Інклюзивне середовище у готельно-ресторанному бізнесі
12:00-12:30
Дмитро Карпенко General manager Fillin Ukraine.10 років досвіду роботи в бізнес напрямку аутсорсингу персоналу.200+ запущених проектів B2B за напрямками агро, логістики, ритейлу, та виробництва.Тема: Дефіцит кадрів в Україні та шляхи його подолання
12:30-13:00
Наталка ЗарицькаГолова правління ГО «Рада дружин і матерів захисників України «ЖІНКИ зі СТАЛІ»Тема: Адаптація ветеранів в організацію після повернення з війни.
13:00-14:30
Обідня перерва
15:00-15:30
Максим ХрамовВ ресторанному бізнесі з 2001 року. Відкрив понад 70 закладів, в тому числі мережі Pizza Celentano, Жовток, фан-бари Банка, а також Сіхарулі, Givi RubinsteinКеруючий партнер мережі ресторанів PastatecaСпівзасновник ресторану Устриця і Бограч (Закарпаття)Ментор бізнес-товариства BoardПрезидент премії Пальмова гілка українського ресторанного бізнесуЧИ ВАРТО ПРОГИНАТИСЬ ПІД МІНЛИВИЙ СВІТ? Будь гнучким або помри
15:30-17:00
Дискусійна панель спікерів Теми питань дискусії: Перекваліфікація персоналу. За і проти Можливість працівники з інклюзією обіймати усі посади готельно-ресторанної сфериПереобладнання вже існуючого закладу чи відкриття нового з урахуванням потреб «особливих людей»Чи варто відкривати власну справу в умовах сьогодення?Чи варто залучати державу для підтримки бізнесу?
Вартість відвідування заходу
100 грн. з кожного проданого квитка будуть перераховані інклюзивній пекарні Good Bread