29-31 жовтня 2024Україна, Київ, МВЦ, 1 павільйон

UA

29-31 жовтня 2024Україна, Київ, МВЦ, 1 павільйон

UA

Конференція для керівників та власників готельно-ресторанного бізнесу«HoReCa Завтра. Практичні кейси адаптації бізнесу до кадрових змін та інклюзивності»

Де

Київ, МВЦ, павільйон 1А, конференц-зал 1

Коли

2 листопада 2023 року, 10:00-17:00

Організатор: Premier Expo

Захід розроблений спеціально для: • Власників та керівників діючих закладів України;• Підприємців, які планують, або вже наважились на релокацію бізнесу;• Керуючих та адміністраторів; • Тих, хто планує відкривати власну справу в готельно-ресторанному бізнесі.
Конференція присвячена змінам, які чекають готельно-ресторанний бізнес в питаннях роботи з персоналом, клієнтами, особливостям адаптації власного бізнесу до потреб сьогодення та майбутнього. 

Особлива увага експертів конференції буде присвячена таким темам:

  • Зміна бізнес процесів – етапи реалізації  

  • Створення нових продуктів 

  • Перекваліфікація спеціалістів інших галузей 

  • Внутрішнє навчання персоналу

  • seo, marketing, content, business, service

    Практичні кейси реалізованих програм змін в діючих бізнесах

  • Адаптація сервісу та послуг для «особливих клієнтів»

  • Artboard 17

    Співпраця бізнесу з організаціями для «особливих людей» 

  • Дискусійна панель з практичними реалізованими кейсами

  • Соціальна складова бізнесу

  • Грантова та державна підтримка бізнесу 

Програма заходу

10:00-10:15

Вітальна кава, вільне спілкування гостей 

10:15-10:30

Вступне слово модератора, обговорення організаційних питань 

10:30-11:00

Illustration

Петро Савич Підприємець, бізнес-консультант, сертифікований бізнес-тренер.Громадський діяч. Ведучий тренінгів по комунікаціям. Ініціатор проекту по адаптації ветеранів.Тема: Міфи про ветеранів. Як бізнес може вплинути на адаптацію в суспільстві - базові правила взаємодії та комунікації з ветеранами в житті і бізнесі.

11:00-11:30

Illustration

Наталія ШадрінаCEO Good bread from good peopleТема: Good bread from good people. Люди, які можуть вас здивувати.

11:30-12:00

Illustration

Оксана ОліферчукСтарший викладач кафедри технології харчування Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», м.Київ. Членкиня ГО Українська ресторанна асоціація. Має12 років досвіду викладацької роботи зі студентами з інклюзивнісю.Тема: Інклюзивне середовище у готельно-ресторанному бізнесі

12:00-12:30

Illustration

Дмитро Карпенко General manager Fillin Ukraine.10 років досвіду роботи в бізнес напрямку аутсорсингу персоналу.200+ запущених проектів B2B за напрямками агро, логістики, ритейлу, та виробництва.Тема: Дефіцит кадрів в Україні та шляхи його подолання

12:30-13:00

Illustration

Наталка ЗарицькаГолова правління ГО «Рада дружин і матерів захисників України «ЖІНКИ зі СТАЛІ»Тема: Адаптація ветеранів в організацію після повернення з війни.

13:00-14:30

Обідня перерва

15:00-15:30

Illustration

Максим ХрамовВ ресторанному бізнесі з 2001 року. Відкрив понад 70 закладів, в тому числі мережі Pizza Celentano, Жовток, фан-бари Банка, а також Сіхарулі, Givi RubinsteinКеруючий партнер мережі ресторанів PastatecaСпівзасновник ресторану Устриця і Бограч (Закарпаття)Ментор бізнес-товариства BoardПрезидент премії Пальмова гілка українського ресторанного бізнесуЧИ ВАРТО ПРОГИНАТИСЬ ПІД МІНЛИВИЙ СВІТ? Будь гнучким або помри

15:30-17:00

Дискусійна панель спікерів Теми питань дискусії: Перекваліфікація персоналу. За і проти Можливість працівники з інклюзією обіймати усі посади готельно-ресторанної сфериПереобладнання вже існуючого закладу чи відкриття нового з урахуванням потреб «особливих людей»Чи варто відкривати власну справу в умовах сьогодення?Чи варто залучати державу для підтримки бізнесу?

Вартість відвідування заходу

100 грн. з кожного проданого квитка будуть перераховані інклюзивній пекарні Good Bread

Стандарт

1500 грн

• Участь у заході.• Роздатковий матеріал від спікерів та партнерів. • Безкоштовний вхід на виставку протягом 3-х днів.• Кава/чай.

Для придбання квитка оберіть захід HoReCa Стандарт

Стандарт+

1800 грн

• Участь у заході.• Роздатковий матеріал від спікерів та партнерів. • Безкоштовний вхід на виставку протягом 3-х днів.• Кава/чай. • Обід у ресторані на території заходу.

Для придбання квитка оберіть захід HoReCa Стандарт+

 Забронювати стенд