28-30 жовтня 2025Україна, Київ, МВЦ, 1 павільйон

UA

28-30 жовтня 2025Україна, Київ, МВЦ, 1 павільйон

UA

З виставкового стенду — у телеефір: Eco Reeds у репортажі Костянтина Грубича

З виставкового стенду — у телеефір: Eco Reeds у репортажі Костянтина Грубича

Ми завжди раді ділитися історіями успіху наших учасників — особливо коли виставка відкриває для них нові можливості. Цього разу приємною несподіванкою стала новина від команди Eco Reeds, виробників екологічних трубочок з очерету.

Під час виставки WorldFood GastroDays представники Eco Reeds передали зразки своєї продукції до подарункових пакетів для спікерів. Один з таких пакетів отримав Костянтин Грубич, відомий український журналіст і ведучий, який був спікером на заході "Постачальник VS ресторатор: фасилітація в діалозі про локальну гастроспадщину".

Продукція настільки зацікавила Костянтина, що він вирішив завітати на виробництво Eco Reeds особисто, аби побачити, як створюються натуральні трубочки з очерету. Разом зі знімальною групою телеканалу 1+1 він підготував репортаж, який ви можете переглянути за посиланням.

Це чудовий приклад того, як невелика деталь — як от зразки у подарунковому пакеті — може привести до великих результатів. Ми щиро раді за Eco Reeds і пишаємося, що наша виставка стала майданчиком для таких корисних знайомств і медійної уваги.

Бажаємо команді Eco Reeds ще більше натхнення, зростання й нових можливостей! А всім нашим майбутнім учасникам — переконатися на власному досвіді, що участь у виставці — це більше, ніж просто стенд. Це — старт історій, які можуть змінити бізнес.