29-31 жовтня 2024Україна, Київ, МВЦ, 1 павільйон

UA

29-31 жовтня 2024Україна, Київ, МВЦ, 1 павільйон

UA

Бізнес-зустріч «Напої України 2023»

Бізнес-зустріч «Напої України 2023»

30 листопада в Києві відбудеться щорічна бізнес-зустріч «Напої України» для виробників напоїв, спеціалістів ритейлу та постачальників технологій і пакування.

У рамках доповідей заходу розглядатимуться тенденції світового ринку напоїв (БАН, пива, соків, кави та чаю), досвід успішного створення брендів та інноваційні рішення у сфері виробництва, розливу та пакування напоїв, обговорюватимуться можливі шляхи вирішення деяких завдань, продиктованих новими політичними, економічними й соціальними реаліями.

Особливістю цьогорічної програми є презентації, присвячені сегменту «кава та чай». Зокрема, спікери говоритимуть про тренди цього сегменту та ділитимуться своїми думками щодо інноваційних підходів до пакування чаю та кави. Учасники зможуть поспілкуватися з постачальниками води, зустрітися з представниками ритейлу та дистрибуції, презентувати свою продукцію.

Під час дискусійної панелі «Розширена відповідальність виробників. Вітчизняні практики» топ-менеджери Асоціації виробників товарів в упаковці Recopack, Асоціації «Український екологічний альянс», а також компаній «МЕТРО Кеш енд Керрі Україна» та «Абінбев Ефес Україна» поділяться своїми точками зору з приводу цього питання.

Окрім того, у рамках бізнес-зустрічі «Напої України 2023» пройде традиційна внутрішня виставка, яка дає можливість продемонструвати власну продукцію та знайти нових покупців, а також ознайомитися з трендами й інноваціями на ринку напоїв, інгредієнтами й обладнанням для їхнього виробництва, розливу та пакування, миючими та дезінфікуючими засобами.

Участь у зустрічі вже підтвердили представники таких компаній як: IDS Ukraine (ТМ «Моршинська»), «Оболонь», «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед», «Сандора», Carlsberg Ukraine, «Біола», Ascania FMCG, «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА», «Еконія», «Сільпо-Фуд», «МЕТРО Кеш енд Керрі Україна», «Ашан Україна Гіпермаркет», «Квас Бевериджиз», Nestle Ukraine, «Авалон Груп», «Епіцентр К», «Мономах», «Вітмарк-Україна», Rozetka, «Омега» (Varus), Bon Boisson, «Алко-Трейдинг», «Бюро вин» та ін.

Організатор заходу: компанія Marko Pack

Генеральний партнер: компанія «Ітак»

Офіційний партнер: Favorite Food & Drinks

Медіа-партнери: журнали «Світ Продуктів» і «Світ Упаковки»

Місце проведення: бізнес-центр IQ, який відповідає найвищому стандарту міжнародної класифікації офісних центрів А+.

! Для участі в конференції необхідна попередня реєстрація http://markopackconferences.tilda.ws/beverages

Щодо питань участі звертайтеся:

Marko Pack

+38 095 058 1783

event@mirupak.kiev.ua