29-31 жовтня 2024Україна, Київ, МВЦ, 1 павільйон

UA

29-31 жовтня 2024Україна, Київ, МВЦ, 1 павільйон

UA

Baltic Gastronomy Leaders на WorldFood Ukraine

Baltic Gastronomy Leaders на WorldFood Ukraine

У рамках проєкту EUROPE SHARES об'єднання литовських виробників продуктів харчування Baltic Gastronomy Leaders презентують на своєму стенді високоякісні продукти та напої вироблені у Литві.

⭐ FOKSAS

Виробник органічних та здорових продуктів харчування, який працює у Литві 12 років. Пропонує понад 100 різних ретельно відібраних продуктів найвищої якості. В лінійці товарів представлені екологічні олії, безглютенові пасти, кокосове молоко, екологічний оцет.

⭐ MASHIE

Натуральні пюре Mashie виготовлені з ягід, які були вирощені в прохолодному кліматі північних країн. Чай з ягідного пюре Mashie – цікава новинка для тих, хто любить оригінальні та нові смаки натуральних гарячих напоїв.

⭐ SIP SAP

Екологічно чистий березовий сік з Литви, зібраний на сертифікованих та органічних лісових ділянках. У лінійці смаків представлений як класичний березовий сік, так і соки з додаванням імбиру і лайму, лимону, м’яти.

⭐ MARMALUZI

Перше в Литві спеціалізоване виробництво харчування для немовлят і дітей раннього віку. У процесі виробництва використовуються корисні саме для малюків продукти. Усі продукти натуральні, не містять консервантів та інших харчових добавок.

⭐ CHOCO GROUP

Сучасні та інноваційні виробники шоколаду виняткової якості у Литві. Продукція відома своїм нетрадиційним смаком та унікальним дизайном, а компанія – соціальною концепцією виробництва. Бажання пропонувати смачні та корисні продукти надихає команду виробника постійно генерувати нові ідеї.

📍 Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

🎫 Реєстрація вже відкрита: worldfood.com.ua/registration

Вартість квитка - 300 грн.

☝️ Для керівників та менеджерів із закупівель мереж супермаркетів і магазинів, кафе та ресторанів, регіональних/національних дистриб’юторів продуктів харчування вхід БЕЗКОШТОВНИЙ за умови попередньої реєстрації за посиланням 🌐 my.pe.com.ua у WorldFood Business Connect та отримання підтвердження від менеджера ✅.