23-25 Жовтень, 2019

МВЦ, Броварський пр-т, 15
Київ, Україна

Новости

11 травня 2016

Скільки людей не споживають хліб та злакові?



Untitled-design-(2).png

Скільки людей не споживають хліб та злакові? Вважаєте, що примхи сучасної дієтології? Що злакові шкідливі для обміну речовін, тому що містять вуглеводи?
 
Зовсім ні, причина в іншому. Деякій частині людства (в тому числі й населення України) критично не підходить білок, що міститься в пшениці, житі, ячміні, вівсі - глютен. Згодно з даними медичної статистики, що обгрунтовані багатьма клінічними дослідженнями, непереносимість глютену спостерігається у 10-20% європейської популяції (з них тільки 1% приходиться на целіакію - генетично обумовлена хвороба непереносимісті глютену). Цікаво, хто входить до цієї великої спільноти? Якими ознаками супроводжується цей стан? Це назавжди або має свої клінічні терміни? Це стан хвороби або спосіб здорового харчування? Багато питань - потрібні кваліфіковані відповіді!
 
Хочете дізнатися, чому безглютенове харчування корисніше за звичайне? Про це і про багато ще корисних речей, про які Ви не знайдете відповіді в інтернеті, буде йти мова на виставці FreeFromFood Ukraine 2016 21 травня. Київ, Пушкінський виставковий центр, пр. Перемоги, 40-Б. Проведіть день корисно для себе! Інформація за тел. 044 3380330 або на сайті freefromfood.kiev.ua

Назадimg

Archive