3-5 Листопад, 2020

МВЦ, Броварський пр-т, 15
Київ, Україна

BATTLE CHEFS 5.0


ПРОГРАМА
Першого Всеукраїнського відкритого чемпіонату
з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 5.0»
23-25 жовтня 2019 року***
Заходи Конкурсні номінації Кількість учасників Години роботи Тривалість Місце проведення
Урочисте відкриття 10.00-10.30 30 хв МВЦ, Київ
Реєстрація учасників, жеребкування 10.00-11.00 60 хв МВЦ, Київ
23 жовтня      
Практичні змагання кулінарів JP\SP 1 – Сучасна кухня
 
  11:00-11:45 45 хв МВЦ, Київ
JP\SP 2  – Страва з птиці   12:00–12:45 45 хв МВЦ, Київ
JP\SP 3 – Оригінальна страва з риби та морепродуктів   13:00-13:40 40 хв МВЦ, Київ
JP\SP- 4  –  Стародавня українська страва   14:00-14:45 45 хв МВЦ, Київ
JP\SP 5 – Ресторанні десерти
 
  15:00 – 15:45 45хв МВЦ, Київ
JP\SP 6 – Страви сучасної Української кухні
 
 
 
16:00 – 16:45 45хв МВЦ, Київ
24 жовтня        
JPSP 9 – Кращий суші-майстер
JP\ Вільна програма
SP 10 – Кращий шеф-кухар
  10:00 – 10:45
 
11:00 -  12:20
12:30 – 13:50
45хв
120хв
МВЦ, Київ
23-25 жовтня Загальна программа        
Майстер класи Майстер класи від Провідних Шеф Кухарів України
 
 
  • Світлани Щептухи, переможиці шоу «Иайстер Шеф»
  • Ярослава Лиско, засновника ТМ «Asia Style», керівника творчого об`єднання «Шеф-груп» м.Київ
  • Сергія Солдаткина, Бренд Амбасадора Thermomix
  • Олексія Повторейко, топового шеф-кухаря члена Асоціації Шеф Кухарів України шеф кухаря ресторану Whiski Corner
  • Валерія Мінгереша, шеф-кухаря ресторану готеля «Президент-Готель»
 
 
 
 
 
      МВЦ, Київ
Бариста
 
Майстер клас на тему
 «Кава та культура її споживання»
      МВЦ, Київ
Презентація вина
 
Олексій Гіжко, шеф-сомельє компанії «Метро кеш енд Кері Україна»
 
  12.00-12.45   МВЦ, Київ
Презентація
 
Презентація на тему
«Я і моя професія»
      МВЦ, Київ
Практична підготовка Підготовка предметів сервірування (На підсобних столах)   9:00-9:45   МВЦ, Київ
Практичні змагання
офіціантів
S «Сервіс-клас»
«Тематичний святковий стіл»
  10.00-11.15 75хв МВЦ, Київ
S «Сервіс-клас»
«Складання серветок»
  11.30-12.30 60 хв МВЦ, Київ
S «Сервіс-клас»
«Подача вина»
  14.00-15.00 60хв МВЦ, Київ
АРТ-КЛАС Реєстрація 11.00-12.00   МВЦ, Київ
Група JNT підготовка 12.00-13.45   МВЦ, Київ
Підведення підсумків 14.00-15.00   МВЦ, Київ
 
 
 
***Протягом змагань можуть вноситися зміни.