25-27 Жовтень, 2017

МВЦ, Броварський пр-т, 15
Київ, Україна

Новости

28 вересня 2016

HEALTHY FOOD CONFERENCE


26 жовтня 2016

І відділення - 11:00-13:00

“Постачальники продуктів та сировини: забезпечення контроля якості, відповідність задекларованим стандартам, взаємодія 24/7/365”
Ольга Донцова, співзасновник “FreeFromFood Ukraine”
“Формат Welness HoReCa. Що можливо зробити вже в цьому році. План-2017”
Фабріціо Рігетті, шеф “Radisson Blu Hotel Kyiv”
“Роль рітейлів в збільшенні сегменту здорового харчування”
Станіслав Козловський, група компаній "Вельд"

“Органік та Еко – свідомий вибір споживача як тренд”
Олена Березовська, голова ГО “Органічна Україна”
 

Здоровий глузд в харчовій індустрії

Павло Себаст’янович, співзасновник“FutureFood”


ІІ відділення - 13:30-15:30

“Healthy Foodlandia: огляд ринку виробників та дистрибуторів здорового та спеціалізованого харчування”
Ольга Лісовік,  аудитор “Органік стандарт”
“Здоровий раціон – закон життя, а не мода. Період формування тренду пройдений. Розвиток тренду. Економічні прискорювачи та канали просування”
Ольга Наумова, президент ВГО “Українська Спілка Целіакії”
“Здорова кухня та вино. Пропозиція смаку та якості (огляд українських виробників)”
Дмитро Сидоренко, президент Асоціації Сомел’є України
“Як власники фуд-бізнесів ставляться до харчової безпеки”
Володимир Ярославський, шеф “Lucky Good Wine”





Організатори: Red Lynx Production, ITE Group, Прем’єр Експо

Контактна особа: Red Lynx Production, Ольга Донцова,+380 (44) 338 03 30 +380 (50) 397 75 44

Місце проведення: МВЦ, Конференц-зал 15

Вартість: 1200 грн



Назадimg

Archive